Péče o blond vlasy


DOTAZ ZÁKAZNICE:

Dobrý den, mám vlasy odbarvené na blond několik let. Skoro každé léto se mi vlasy lámou. Po umytí i fenování vyčesávám krátké vlásky. Jsou to především vlasy z horní části hlavy. Dále se mi vlasy dosti mastí, převážně si myji hlavu každý den. Prosila bych Vás o radu, jaký si mám koupit přípravek. Šampon, rozčesávač a výživu.... Vyzkoušela jsem nespočet přípravků a stále nejsem spokojená. Děkuji za odpověď.

ODPOVĚĎ VLASOVÉ SPECIALISTKY:

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Velmi dobře jste popsala vaše vlasy. Vlasy zesvětlené tedy blond jsou moc hezké ale taky nejvíce namáhané. Podle toho jak popisujete vaše vlasy, tak bych vám doporučila šampon a kondicionér z linie Restructure. Linie je velmi regenerační. Kondicionér můžete nechat působit i 10 minut, nemusí to být po každém umytí ale jestli se vám to povede 1x za 14 dní, tak to bude dostačující. Dále pak ještě sérum leave-in ze stejné linie, které se aplikuje po umytí a už se neoplachuje. Je to výživa a zároveň ochrana před foukáním. U výrobků najdete i podrobný popis složení.
Kdyby jste měla ještě nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat. 
 

  • Líbil se vám článek? Sdílejte jej s přáteli.

Napište našemu specialistovi

Silvie Lančová
odbornice na vlasy
Silvie je Brand Managerkou značky Framesi pro Čechy a Slovensko. Můžete si tak být jisti, že vlasům a vlasové kosmetice opravdu rozumí a vždy vám správně poradí a odpoví na každý dotaz, který vás bude zajímat.

Zeptat se specialistky

Jana Škabradová odbornice na pleť
Jana je kosmetičkou tělem i duší. Vystudovala kosmetologii a otevřela si vlastní salón. Miluje značku Alissa Beauté a stala se i její technoložkou a uznávanou lektorkou. Ráda vám poradí s vašimi dotazy, proto je co nejblíže specifikujte.

Zeptat se specialistky

BEAUTY BLOG - rady a tipy pro vás

V článku se dozvíte na co se nejvíce ptají klientky své kosmetičky...
Trápí Vás citlivá pleť, zarudnutí, kuperóza? Pak vyzkoušejte novou řadu Delicate na zmíněné problémy...
INCI neboli co daný kosmetický přípravek obsahuje a jak se vyznat v ingrediencích na obalech.